Wie zijn de specialisten die onze aanpak zo succesvol maken?

Erwin Lagcher – Eigenaar, Personal Trainer , Boksend Opvoedcoach, Parkinson Bokstrainer

De enige beperkingen aan de geest zijn de beperkingen die we erkennen.

Met mijn ervaring in meerdere oosterse vechtkunsten leer ik je dat jij veel meer kunt dan dat je denkt. Of je nu wilt afvallen of juist je sportprestaties wilt verbeteren; ik help je daarbij. Ik leer je denken in mogelijkheden i.p.v. beperkingen. Jij stuurt je lichaam aan, niet andersom.


Jan SchoemanOrthomoleculair Arts

Laat voeding uw medicijn zijn.

Als eigenaar van Natuurwinkel De Haven richt ik me op de begeleiding van sporters, artiesten maar ook op mensen die door de reguliere geneeskunst niet geholpen kunnen worden, door het geven van adviezen op het gebied van voeding en vitaliteit. Ik adviseer hen voedingssupplementen van topkwaliteit ter verbetering van de gezondheid en prestaties.
Verder geef ik niet alleen individuele therapie, maar op verzoek ook therapie aan kleine groepen. Ik verzorg cursussen en lezingen, onder meer over ‘voeding en manipulatie’, zelfhypnose als hulpmiddel bij lichamelijke en psychische klachten’. Ik onderscheid me van anderen doordat ik voornamelijk met biologische producten werk.
Ik was jarenlang een fervent sporter en vanuit mijn brede belangstelling én de drang om me continu te blijven verbeteren heb ik opleidingen gevolgd op het gebied van bedrijfseconomie, boeddhistische filosofie en psychologie, toegepaste psychologie, toegepaste oosterse gezondheidsfilosofie, Chinese vijf-elementenleer, kinesiologie, aromatherapie, looptraining en orthomoleculaire voedingsleer. Binnen de orthomoleculaire voedingsleer heb ik me gespecialiseerd in de begeleiding van sporters.

Sinds mei 2019 heb ik een contract bij de Griekse atletiek bond om 3 Griekse topatleten te begeleiden naar de wereldkampioenschappen en olympische spelen.

https://www.natuurwinkeldehaven.nl/


Jan Kreuk– Vitaminebooster.nl

Weinig tijd voor een gemakkelijk en gezond ontbijt?

Mijn naam is Jan Kreuk en vanuit Vitaminebooster help ik iedereen die op natuurlijke wijze meer energie wil gedurende de dag.

Zo ontzorgt Vitaminebooster bijvoorbeeld bij een gemakkelijke maar bovenal een gezonde start van de dag te hebben, daarnaast kunnen we met onze producten jouw vitaminebehoefte opvullen en je ondersteunen bij een goede en geslaagde workout met gegarandeerd resultaat. Onze producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten, waardoor je geen energiecrash zult ervaren en dus blijvende resultaten zult boeken.

Of je nu gaat voor meer productiviteit, fitter worden of voor het verliezen van gewicht, Vitaminebooster staat voor jouw klaar.

Op jouw gezonde start!

http://www.vitaminebooster.nl


Walter Visser – Natuurgeneeskundige

Ook stress, spanningsklachten en depressieve klachten kunnen behandeld worden. 

Ik heb een Praktijk voor Natuurgeneeskunde te Schoonhoven.

Ik behandel cliënten met uiteenlopende klachten zoals klachten aan het bewegingsapparaat (bv. nek- / schouder- / rugklachten), maar ook klachten die verband houden met de spijsvertering of hormonen. Ook stress, spanningsklachten en depressieve klachten kunnen behandeld worden. 

De therapieën die ik daarvoor inzet zijn massage, voetreflextherapie en reiki.

De behandelingen worden vaak (gedeeltelijk) vergoed indien men aanvullend is verzekerd…

Ook voor sportmassage of een ontspanningsmassage kunt U bij mij terecht.

http://www.praktijkwaltervisser.nl/


Lisette Verlegh – Fysiotherapeut

Ieder mens is verschillend, en zo is ook elk herstelproces anders.

Bij fysiotherapie Mourits-Verlegh in Schoonhoven zorgen we voor een persoonlijke en effectieve aanpak van uw lichamelijke klachten. Ieder mens is verschillend, en zo is ook elk herstelproces anders. Samen met u zoeken we naar de oorzaak van uw klachten, en werken we ook samen aan het herstel van deze klachten zodat u weer pijnvrij kunt bewegen. Daarnaast wordt ook gekeken naar hoe de lichamelijke klachten in het vervolg voorkomen kunnen worden, waardoor u in de toekomst met plezier én klachtenvrij in beweging kunt blijven.

https://www.fysiotherapiepraktijk-schoonhoven.nl


Winkelwagen
Scroll naar boven
%d bloggers liken dit:
Enable Notifications OK No thanks