Dagelijks voedingsplan

Meer dan 800 recepten

Begeleiding door jouw coach

Hoe werkt Vytal eigenlijk?

Elke dag stelt de app een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt onder andere rekening met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren, gewenste variatie en maximale bereidingstijd.

Plannen is ook eenvoudig. Je kunt het dagmenu 10 dagen vooruitkijken en indien gewenst, wijzigingen aanbrengen. Met een druk op de knop staat er een andere maaltijd klaar. Met de keuze uit honderden recepten zitten er genoeg tussen die je lekker vindt! Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk!

Waarom dan onze online coaching?

De app spreekt voor zich, maar misschien helpt de samenstelling van jouw menu wel niet bij het behalen van je doelstelling. Ieder lichaam is anders en reageert ook anders. De coaches zijn er om te zorgen dat ze bijsturen waar nodig om jou het doel te laten behalen. Bij vragen kun je sparren met je coach en hij/ zij zal je ook contacten wanneer we in de voortgang zien dat je sturing nodig hebt. Een app voor de basis, maar het persoonlijke stukje wat je van N’Joy Healthy Living & Sports gewend bent.

Leuk die app, maar ik heb een gezin en moet ook al die boodschappen nog doen. Hebben jullie daar ook een oplossing voor?

Jazeker! In de app kun je aangeven dat je bepaalde maaltijden voor meerdere personen wilt maken. Zo kun jij jouw voedingsschema gewoon aanhouden en sta je geen andere maaltijd voor je gezin te maken. De boodschappenlijst die de app kan maken kun je ook gelijk kopiëren naar Albert Heijn, waardoor je de boodschappen zelfs thuis kunt laten bezorgen. Simpeler kan niet!


Voor slechts € 9,95 per maand kun jij je doelstellingen gaan behalen!


Winkelwagen
Scroll naar top
%d bloggers liken dit:
Enable Notifications    OK No thanks