Chronisch ziek en arbeidsongeschikt. Wat nu?

Wij brengen complexiteit terug naar eenvoud

UwVerzuimregisseur begeleidt chronisch zieke werknemers voor, tijdens én na het UWV-traject. Wij begrijpen waarmee u worstelt en helpen u graag verder. Dit doen we door u persoonlijk te begeleiden tijdens het gehele traject. Daarnaast bieden we lotgenotencoachings en workshops.

UWV-TRAJECT
ADVISERING

We streven er altijd naar om werknemer én werkgever in goede harmonie door de complexe UWV- Poortwachterprocedures heen te loodsen.

BENT U WERKNEMER?

LEES MEER

BENT U WERKGEVER?

LEES MEER

COACHING &
WORKSHOPS

Wij vinden het belangrijk om onze opgedane kennis en ervaringen te delen zodat iedereen er zijn voordeel mee kan doen. Leren van elkaar staat centraal. Alle workshops zijn, net als ons coachingsprogramma, door lotgenoten ontwikkeld.

LEES MEER


Het spel, de spelers, de regels en de knikkers

Wanneer u als chronisch zieke werknemer in een UWV-traject terecht bent gekomen, betekent dat meestal het begin van een onzekere en onduidelijke periode in uw leven. U bent, heel begrijpelijk, uit het lood geslagen, maar kunt uw aandacht niet laten verslappen want u zit in een UWV-procedure met grote belangen voor alle betrokken. Het is daarom belangrijk goed op de hoogte te zijn van hoe het spel gespeeld wordt, wie de spelers zijn en wat de gevolgen zijn als u zich daar niet aan houdt. Graag helpen wij u daarbij.

Hoe we dat doen?
We luisteren. Iedere situatie is anders. Samen met u bepalen we waar behoefte aan is en welke actie genomen moet worden. Wij helpen u de knelpunten in het traject te onderkennen en tijdig bij te sturen. We werken volgens een vast stramien in drie fases.

TELEFONISCH
KENNISMAKING

Na aanmelding via de website, bellen wij u voor een telefonische kennismaking. Dit gesprek is gratis en verplicht u nergens toe.

STRATEGIEGESPREK
WERKGEVER &
WERKNEMER

Doel van dit gesprek is om in goede harmonie tot een gezamenlijk plan van aanpak te komen.

SAMEN OP PAD

Wij trekken samen met u op en treden op als uw persoonlijk adviseur en vertrouwenspersoon. Indien gewenst gaan we mee naar uw afspraken.

Leren van elkaar

Vanwege het chronisch progressieve karakter van uw aandoening ontstaat er nooit een stabiele eindsituatie. Heb je net alles geregeld, kun je weer opnieuw beginnen. UwVerzuimregisseur heeft eenvoudige oplossingen ontwikkeld die u kunnen helpen de regie weer in eigen handen te nemen. Het coachingsprogramma en de workshops zijn ontwikkeld door lotgenoten. Altijd staat leren van elkaar centraal.

MEER LEZEN

UwVerzuimregisseur gaat verder!

De start van UwVerzuimregisseur B.V. kwam voort uit de persoonlijke situatie van Theo van Neerven. Nadat hij de diagnose Parkinson kreeg, heeft hij UwVerzuimregisseur opgezet in 2018. In februari 2022 is Reinout Slee als bestuurder aangetreden om de missie verder uit te bouwen.

MEER LEZEN

    Testimonials:

    Winkelwagen
    Scroll naar boven
    %d bloggers liken dit:
    Enable Notifications OK No thanks