Deze afbeelding heeft een leeg alt-atribuut; de bestandsnaam is download-1.png

Stel je voor dat 2000 jaar geleden het dieet modieus begon te worden?

Met de kracht van het Romeinse rijk bereikten de inwoners van Rome een miljoen mensen en een uitstekende voedselvoorziening, voornamelijk met koolhydraten.

Afvallen is een gevolg van gezond leven. Een substantieel lichaam is het resultaat van sterke spieren en een evenwichtige geest, “mens sana in corpore sano”, zoals de Romeinen 2000 jaar geleden zeiden.

Als je wilt afvallen hebben we al 50% van wat we nodig hebben, de andere 50% vind je bij ons!

Ons programma is leuk, efficiënt en heeft technologische oplossingen om u op de goede weg te helpen. Ontdek bijvoorbeeld Sinque, de balans van de toekomst! Zonder de getallen op de weegschaal die demotiverend kunnen werken, gebruiken Sinque-monitoren kunstmatige intelligentie om hun gewichtsbereik twee weken van tevoren bekend te maken. Alleen met Sinque zullen we veel nauwkeuriger zijn in het monitoren van uw inspanningen, en daarmee kunnen we uw afvalproces nog persoonlijker aansturen.

Start dus vandaag met Sinque, dé monitor die op basis van kunstmatige intelligentie jouw lichaam leert kennen en je telkens een 2-weekse voorspelling geeft zodat jij gegarandeerd jouw doel gaat bereiken.


Ik kon eerst heel erg in paniek raken van een kilo meer of minder, dat het altijd zo hard schommelt, dat dat een gegeven is. Als je je iedere dag weegt hoef je niet in paniek te raken. Als ik na deze week kijk naar mijn trend, dan weet ik of ik het goed doe.

Het is leuk dat je weet wat je lichaam zou moeten gaan doen in 2 weken. Dat is voor mij wel aantrekkelijk. Daardoor is het makkelijk vol te houden. Zeker met een coach erbij die me er volledig doorheen helpt.


Ja! Ik wil graag meer informatie!

Fout: Contact formulier niet gevonden.


%d bloggers liken dit:
Enable Notifications OK No thanks