Het verhaal van Miranda

“Nu ruim 2 jaar geleden begonnen bij Erwin en Marianne.
Op het moment van aanmelden last van mijn schouder waarvoor ik bij de fysio onder behandeling was en daarbij veel last had van mijn knieën, zag ik een flyer van toen Ben Fit en nu N`Joy Healthy Sports.
Een afspraak gemaakt waar ik met mijn neus op de feiten werd gedrukt met dat ik veel te zwaar was voor mijn leeftijd en alles wat te hoog was (BMI, Vetgehalte e.d)
Direct daarop de volgende dag begonnen met veel enthousiasme wat zorgde voor veel spierpijn maar toch we houden moed. De kilootjes gaan er langzaam af maar we hebben veel plezier en er wordt veel gelachen maar wel flink gesport.
Tevens heb ik ook de spullen om thuis zelf te trainen
De begeleiding is uitstekend en beiden geven veel advies over het sporten en het eten.
Tijdens de corona periode hebben we diverse lessen via zoom gedaan en buiten (op de parkeerplaats )

We hopen allemaal dat we na 9 februari weer vol op kunnen gaan sporten zodat we fit en gezond blijven.”

%d bloggers liken dit:
Enable Notifications OK No thanks