Het verhaal van Liesbeth

Al jaren was ik ontevreden over mijn lichaam, ik voelde me er niet prettig bij. Na van alles al geprobeerd te hebben met maar tijdelijk succes kwam ik bij Erwin uit.
We hadden een fijn intake gesprek waarbij mij duidelijk werd dat het inderdaad zeer noodzakelijk was iets aan mijn lichaam te doen. Mijn metabole leeftijd was 66 (help) terwijl ik 39 was op dat moment.
Tijd voor actie; één op één training en na enkele weken ook mee in de groepslessen want door de zeer afwisselende trainingen en het constant zoeken naar je grenzen zorgt Erwin voor een blijvende motivatie, hierdoor werd ik steeds enthousiaster en kreeg ik steeds meer zin om te sporten tot soms wel vier of vijf keer in de week. Door de ruime openingstijden en doordat het korte zeer intensieve trainingen zijn kan ik dit prima combineren met het gezin en werk. Ook de manier waarop je aan de slag gaat met voeding is erg leuk, doormiddel van een app heb je dagelijks voedingsschema’s die je naar eigen smaak of de inhoud van je koelkast kan aanpassen en precies laat zien wat je binnenkrijgt, door de keuzeopties in de app kun je je maaltijden ook prima combineren met een gezin er staat altijd wel iets smakelijks in voor iedereen.
Nu twee jaar later zit mijn metabole leeftijd onder mijn werkelijke leeftijd, dat geeft echt een kik, daarvoor doe je dit, een gezond lijf! Voor mezelf heb ik mijn eigen gestelde doelen nog niet behaald maar ik blijf doorgaan, doordat je vooruitgang merkt blijf je gestimuleerd om door te gaan, waar ik vroeger al snel afhaakte als ik niet binnen korte tijd progressie merkte, lukt het Erwin en Marianne om me ook op de lange termijn te blijven stimuleren een nieuwe levensstijl vast te houden.

Van broekmaat 44 naar 40, mee kunnen rennen naast de fiets van mijn zoontje zonder na een paar meter al bekaf te zijn, plezier hebben in het maken van gezonde maaltijden aan al dit soort kleine dingen merk je dat het echt werkt. Als ik een dag niet bewogen heb wordt ik al weer onrustig de veranderende mindset, die je vaak mist bij kortdurende trajecten, heeft echt doorgezet
Daarnaast merk je dat er een hele gezellige sfeer hangt in de sportschool maar ook als sporters onderling, altijd even groeten of een praatje een echt ons kent ons gevoel daar hou ik van.
Zowel Erwin als Marianne staan altijd klaar met een luisterend oor en persoonlijk advies.
Het gevoel te hebben dat je lijf gezond is en meer in balans is zo fijn.

%d bloggers liken dit:
Enable Notifications OK No thanks