Het verhaal van Bianca

Ik ben in juni via een Facebook bericht bij N’Joy Healthy Living & Sports terecht gekomen. Na een paar weken in een zaaltje gesport te hebben zijn we lekker buiten gaan sporten. Ik wilde een betere conditie en een goed gezond voorbeeld zijn voor mijn kinderen. In het begin sportte mijn dochter samen met mij (zij is 11 jaar oud), maar dit was toch niet echt haar ding. Nu sport ik dus alleen wat mij prima bevalt.

Ik vond het sporten buiten fantastisch, vanwege corona, en de prachtige natuur deed mij erg goed. Ik ben in alles wel veranderd. Mentaal sterker geworden en ook al gaan de kilo’s er niet hard vanaf, ik zie wel degelijk verschil. Ik krijg weer complimenten over hoe kleren mij staan. Ook word er echt geluisterd naar wat ik graag wil en welke gebieden ik van mijn lichaam aan wil pakken.

Komt Marianne er even niet uit dan is altijd haar man in de buurt met nog wat tips. Ook al is het voor mij niet in de buurt. Ik rij graag een keer per week naar Schoonhoven om aan mezelf te werken. Ik hoop wel dat het snel weer mooi weer wordt zodat ik weer lekker buiten kan sporten want dat doe ik het liefst!

%d bloggers liken dit:
Enable Notifications OK No thanks